TRE SAKER

Trettondagsafton och jag är ledig. Igår fick jag ett paket i brevlådan med provsmaker från Noa Relaxation, en dryck som både smakar och gör gott. Och titta bara vad fint de kom förpackade! Hörlurshållaren från Pouch Pals köpte jag till herrn i julklapp, men jag tror att jag tycker att den är mer genialisk än han. Sist men inte minst fyndade vi en högtalare från Marshall på mellandagsrean. Nu förstår jag varför den är så populär, vilket jäkla ljud!

FullSizeRender-22FullSizeRender-26FullSizeRender-24

2 Kommentarer

  • Vilken fin tavelvägg, högtalaren passar ju perfekt in där 🙂 Undrar vilken modell på högtalaren ni köpte? Jag själv är sugen på att köpa en men velar mellan de olika modellerna…Tacksam för en inspirerande blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *