NEW IN

Helgens projekt, skrivbordsbygge. Egentligen är det sambon som tjatat om ett skrivbord, men jag var inte sen att haka på. Så i helgen sålde jag mitt fina linneskåp för att göra plats. Helt klart en nackdel med att bo i lägenhet. Få rum och små källarförråd gör det jäkligt svårt att ruva på möbler som man egentligen tycker om, och som man kanske kan tänka sig att plocka fram en annan gång. Okej sörja kan man göra en annan gång, så här blev det. Och det absolut bästa, det finns plats för två.

Färgkoden i sovrummet tåls att nämnas igen, för den som är nyfiken – S 5502-Y

DSC_0257DSC_0260

Ett litet boktips, Bauhaus av Magdalena Droste
DSC_0276

2 Kommentarer

  • Hej, Hanna!
    Sicken himla fin och praktisk lösning. Skulle älska ett how-to-do-inlägg. Stötte ni upp skrivbordsskivan med ytterligare konsoler eller räcker det med konsoler i skenorna? Behöver också ta tag i att ordna en skrivbordshörna för två. 🙂

    • Tack snälla! Det kanske skulle vara något, får se om jag kan lösa ett sådant inlägg 🙂 Skrivbordet är 180 cm, så det räcker med tre konsoler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *