SISTA PIFFET

I helgen får jag besök av en fotograf, och då passar jag på att fixa massa saker i lägenheten som jag dragit på. Ett bra skäl att få tummen ur, så att säga. Idag har jag målat den sista dörren i lägenheten, toalettdörren. Och igår fick sovrumsdörren sitt sista lager färg. Jag är en mästare på att skjuta på tråkiga saker.

FullSizeRender-30Hade tänkt att byta ut dörrhandtagen till nya i samma funkisstil, men då de har lite speciella mått är det lättare sagt än gjort. Jag har putsat upp de befintliga och målat brickan till låset på toalettdörren svart istället för slitet rött/vitt. En rolig detalj tycker jag.FullSizeRender-31

2 Kommentarer

  • Vad fint du har det! När du målar dörr – hur gör du då? Tar du ner och slipar dörren och har du någon grundfärg? Vilken färg använde du? Tacksam för svar, jag funderar själv på att måla mina dörrar i lägenheten 🙂

    • Tack snälla! Pga få kvadratmeter har jag målat dörrarna på plats. Det är säkert smidigt att hänga av dörrarna om man har plats(och tid), men det har funkat otroligt bra att måla dem hängande. Man får vara noga med maskeringstejpen och man hittar sina små knep! Jag har köpt färg hos Flügger, slipat och grundat med fix primer och därefter två lager med en halvblank svart akrylfärg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *