THINGS I LIKE

Från IKEAs nya serie VARDAGEN blev jag inspirerad av den här fina lösningen. Kroklister har vi sett länge nu, men väldigt fint att hänga städredskap på. Med hund i lägenhet har vi konstant grus i hallen, nu ska jag på sopkvastjakt. FALSTERBOvagglistmedkrokar-823x1024-640x796Jag blev plötsligt besatt av den här lampan som Team Sarah Widman stylat med för Alvhem. Var tvungen att smsa Evalotta som haft ett finger med i spelet, och lampan kommer från Bolia. Finns i svart, grått och vitt. Måste dit och spana in den närmare.
SFD94693DBF026C436485A5E1A825D7299CPinterest och jag är vänner igen, efter en tid då jag tappade intresset. En nytändning helt enkelt och nu är jag fast, igen. HÄR håller jag hus.
FullSizeRender-32Åke önskar sig en ny hundbädd. Det finns så himla få stilrena hundprodukter. Hittar man något snyggt så nog fasen är det ett(läs: hundra) hundben eller ett tasstryck på. Några som fattat grejen är tyska Cloud 7.
dog-bed-cozy-light-greyOch jag önskar mig en ny matta. Den här från Ellos är väldigt fin, men att det här med mattor modell större ska vara så svårt?
83-3042

4 Kommentarer

  • Hej!
    IKEA s sopborstset för 59 kr( tror jag) är helt suverän. Vi har hund och den tar upp grus o hundhår jättebra. Dessutom fastnar det inte i borsten utan hamnar på skyffeln.
    Ps. Den är inte så ”flaschig” vill nog inte ha den framme.
    Vänligen Karin

  • Letar också matta. Drömmen är 2,5 * 2,5m i brunt och grått. Några tips? Inser dock att det antagligen får bli 2*3m istället. Har förut måttbeställt, men tycker det varit så tråkiga mattor alternativt på tok för dyrt. Som sagt, alla tips mottages gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *