LÖRDAG

Vaknade upp till lördag, klarblå himmel och strålande solsken .. och ett nystädat hem. Det var inte ens nästan jobbigt att kliva upp. Finns inget som slår den känslan! Här är min morgonvy från sängen.
FullSizeRender-42Ute i hallen står det där skåpet fortfarande på golvet, omålat. Tar det en annan dag.
BILD7En glimt från badrummet ut i hallen. Måste visa mina nya handdukar från HAY. Inte bara snygga, väldigt sköna också.
BILD3Ops, glömde damma Marshall! Min favorithörna i hemmet tror jag. Gillar bok- och tidningshögar, alltid en bra lösning på tomma ytor. Kate Moss fick jag av min kärlek i alla hjärtans dag-present. Nu lunch på balkongen! Hej!
bild8

1 Kommentar

  • Hej Hanna

    Jag köpte nyligen en 2a på vasa som jag skulle vilja ha hjälp och styla/inreda.
    Gillar det du gör och undrar om du skulle kunna slå mig en signal eller skriva mig några rader när du har möjlighet.

    Mvh Mohammed Media, 0700-001314

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *