LIFE LATELY

Jag har verkligen inte orkat ta tag i vårt kök, förrän nu. Tanken är att vi ska sätta in en ny ugn/spis, byta bänkskivor och kran. Köksluckorna funkar faktiskt som de är efter att vi bytte handtag. Jag funderade på att skicka luckorna på lackering och ha väggarna ljusa, eller måla väggarna mörka och behålla köket vitt och det beslutet är jag glad för idag.
IMG_6262Det är verkligen ett typiskt lägenhetskök så jag har försökt fokusera på detaljerna. Kakelfogarna har jag målat med vit fogfärg och listen ovan kaklet har jag också målat vit. I den har jag satt några småspik för att hänga redskap på. Enkelt! Dagen efter det var gjort kom Rebecca och Emilie på besök hem till mig för att plåta lite. Så himla trevligt att ha dem här! Resultatet får ni se i slutet på sommaren. 
homespojobb_4Och så har jag köpt en roströd kaftan. Älskar den! Från Zara.
FullSizeRender-45

2 Kommentarer

  • Det ser ju toppen ut det där. Lägenhetskök kan ju vara lite si och så ibland, men det där ser stylish till 100 procent ut!

    Och sen din tavelvägg… (väldigt många ansikten som har hjärtan som ögon) på den!

  • Hejsan,
    Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
    Åldersgräns 16 år.
    Mvh, Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *