VI VÄNTAR BARN

Den där meningen som fortfarande känns overklig att säga. Men om några dagar är vi halvvägs och jag känner hur bebisen sprattlar i magen. Igår fick vi se den lilla karamellen och allt såg bra ut. Av förklarliga skäl har inredningen liksom hamnat lite åt sidan de senaste månaderna. Men nu tar vi nya tag och ni kan räkna med en del barnrumsinspo mellan inläggen framöver.

img_7888

3 Kommentarer

  • Störta möjliga grattis! Och vad härligt att allt ser bra ut. Sjuk känsla det där, att se något som ser ut som en människa på en bild och så försöka applicera in bilden i sin mage.

    Ser fram emot barnrumsinspo, själv har jag lagt sånt på is. Han får ett rum när han fyllt fem eller nåt 🙂

  • Åh grattis. Jag blev själv mamma för några månader sen. Omtumlande men samtidigt det bästa som hänt. Vi har precis flyttat större och ska börja inreda barnrummet snart, man hinner inte så mkt mellan blöjbyten, matningar och mys bara 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *