KIDS ROOM

Okej, låt oss prata lite om det här framtida barnrummet. Som det är nu bor vi ju i en tvåa men vi kommer såklart skapa en liten hörna åt lillis ändå. Tills vi flyttar till större.

Filt Numero 74, Svan Konges Slöjd, Kaniner Konges Slöjd, Sänghimmel Numero 74, Print Emilia Ilke, Säng Sebra, Färgprover Farrow & ball

kids-room-001

Skulle beställa de sötaste byxorna någonsin i storlek 56 igår, men snopet nog var de slut.  Älskar H&M’s serie Baby exclusive. Jag hoppas att kvalitén är lika bra som den sägs vara.

hmprod

Ja det kanske syns vad vi väntar? Efter kromosomutredning hit och dit är det med all säkerhet bekräftat, XY, pojke. Men, vill han ha ett rosa rum och kjol i framtiden så ska han få det. Vill hans mamma ha ett segelfartyg nu ska hon få det.

2536_b68db03d67-futa044_6-futagami-stationery-tray-m-zoom

Berätta gärna om ni tycker att inlägg med babyinspo blir tjatigt! Jag är ju ny på det här.

2 Kommentarer

  • JÄTTE-mysigt med babyinspo!! Det är ju i princip det enda som snurrar i huvudet här också! Ser så väldigt mycket fram emot barnrummet och tar gärna inspiration även om vi (sägs det) väntar en flicka.

    Blev så nyfiken, kromosomutredning? Såg barnmorskan ej ordentligt på UL eller ni ville vara helt säkra och gjorde något ytterligare test? Vårt besked känns nämligen lite osäkert så hade gärna säkerställt det för snart är hjärnan helt inställd på en liten tjej! 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *