GRÖN JUL

Det blir en grön jul i år. Vi äger knappt något julpynt, det får det nog bli ändring på till nästa år. Belysning och växter i fokus i år, också. Och kolla magen, den växer och växer. Vecka 24 nu!

fullsizerender-45-kopia
Det blir ju aldrig riktigt ljust nuförtiden, så iphonebilderna blir lagom grumliga. Så får det vara nu. Förra veckan fyllde jag 26, och fick så himla fina blommor från mina fina kollegor. Gigantisk amaryllis ihop med någon sparrisgran och de står så fint än. Och så snubblade jag över den här tavlan på loppis. Jag kan ju aldrig motstå fina motiv. En ny ram sen ska den upp!

img_8177

Igår kväll gjorde jag pepparkakskola. Måste verkligen tipsa om den, smakar nästan pepparkaksdeg! Receptet hittade jag HÄR. Tänkte att det skulle passa bra med en kopp kaffe till, men graviditeten har gjort att jag tappat smaken för det helt. Så trist.

fullsizerender-45-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *