I SAMARBETE MED BYGGHEMMA

Sponsrat inlägg!

När vi köpte vår nuvarande lägenhet föll vi framförallt för den tillhörande lilla uteplatsen. Tre fönster i söderläge, sol hela långa dagen med andra ord. Något vi inte tänkte på var hur otroligt varmt det skulle bli inne. Den starka solen bleker dessutom både gardiner och soffa. Så trist!

Gräsmattan här ser ju så tråkig ut. Här ska vi lägga marksten på sikt.

Just nu har Bygghemma kampanj på dessa markiser som finns i flera olika färger. Den här i vitt skulle passa bra hos oss!

Vi planerar att sätta markiser på tre av fyra fönster för att kunna stå ut hela sommaren. Framförallt är det lilla Ted som lider mest i värmen. Hans blivande rum har två fönster med sol hela dagen i det ena och kvällssol i det andra. Det känns inte alls optimalt att lägga honom i ett kvavt och instängt rum på kvällen. Snart är det ju dags att göra barnrum av det på riktigt.

Inlägget presenteras i samarbete med Bygghemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *