LOPPIS & INTERVJU PÅ IKEA

Jag har tagit ett litet sommarbreak här, men nu kliar det i fingrarna. Igår sprang jag och min svärmor på loppis. Jag har en tendens att bli lite speedad när jag går på fyndjakt. Sjukt beteende, men det resulterade i en himla massa fina prylar. Bästa loppisrundan på väldigt länge och då var jag ändå på Österlen i helgen. Utan ett enda loppisfynd.

Bästa köpet, den här barnmatstolen! En modell från IKEA som inte finns i sortimentet längre, tycker att den är så himla fin. Den får stå i mina svärföräldrars stuga där vi hänger en del. Lär väl dröja ett tag innan Ted kan sitta i den, men sen så.

När vi ändå är inne på IKEA. Just nu finns en liten intervju med mig och ett gäng bloggmammor på livet hemma. Vi pratar barnrum, väldigt skoj! Läs HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *