VILLHÖVER JUST NU

Det är mycket jag villhöver just nu. Det blir alltid så när sommaren börjar närma sig sitt slut. Jag måste göra mig redo för hösten och mycket innetid. Fick syn på Ox denmarqs O table i det här fina utförandet via Market29 som jag följer på instagram.

Snubblade in på Fine little day och hittade så mycket fint. Både till mig själv och till mini.

Just nu finns den här underbara Børge Mogensen-bänken på Bukowskis. Så kär i den. Förutom fina möbler som denna är jag på jakt efter en fin gammal barnsäng, och barngalgar i trä(mycket fokus på barnrummet nu).

.. kolla här då! Ruskigt lik barnstolen jag fyndade på loppis för ett par veckor sedan. Synd att det inte var ett par med tillhörande bord när det var så här himla fint.


Det här tidningsstället från AYTM villhöver jag också. Slut på meddelande(och köpstopp för min del).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *